tisdag 10 november 2009

Anxiety in Wonderland, Mario Party and Bruises

Varför har man alltid dessa problem som Lolita? Varför är de ständiga frågorna; Vill jag hålla på med detta? Vill jag köpa sweet? Ser jag konstig ut i sweet?

Sen är det värsta att man alltid kommer fram till samma saker; "Jag kan inte sluta, jag älskar allt som rör det här". "Ja jag vill bära sweet, men jag känner mig som en stor bebis". "Classic vinner alltid i längden, det vet du".

Anledningarna är alltid de samma. Jag orkar inte uppmärksamheten, jag orkar inte att folk känner igen mig.

Nej det har verkligen ingenting med uppmärksamheten och göra, det har enbart med kläderna och göra. Hade Lolita varit mainstream so what? Jag hade ju fortfarande burit det? Inse att man inte väljer en stil som kräver så mycket pengar och tid om man enbart vill synas. Vill man enbart synas, är det bara och tralla ner till punkt shop och skaffa sig lite aids.

Just nu är det faktiskt två klänningar från baby jag vill ha;

Den här i brunt <3
och

Men kan inte riktigt bestämma mig för denna eller jskn. Får väl vänta och se om de lägger upp en ordentlig bild på den sen ^^

Har dock köp en klänning till brunchen nu, kunde inte låta bli >__<. Iaf inte när jag såg Juliette et Justine-klänningen.
Den lila ska vara på väg till mig nu :) Är den inte ljuvlig?


Anyway, det mesta med Japan är klart! Vet inte riktigt hur jag ska hantera allt, det har gått så fort och det känns som om man inte borde ha tagit ett så här stort beslut på några veckor. Men jag antar att det bästa livet man kan leva är ett impulsivt liv. Finns ingen mening med och leva om man inte är levande. Så jag lämnar Sverige den 7 januari 2010. And I will not be back! Jodå men tiden är lite obestämd, eftersom jag inte har hur mycket pengar som helst. Men minst fyra månader kommer jag vara borta iaf.
Uhööe kommer nog bli ganska tufft och inte känna någon och knappt kunna språket, men jag har bestämt mig för att få det och funka. Man kommer långt på vilja! Så får peppa!


Har suttit bakom ratten för första gången och det var ju givetvis en totalkatastrof, inte för att jag förväntat mig något annat. Men har blivit lite trafikrädd nu, frågan är bara om det är Mathias fel eller mammas x'D.

Sen har det väl inte hänt så mycket mer, förutom att jag har det största blåmärket på rumpan <3
Som vi alla vet trillar jag för ofta och får blåmärke allt för lätt, verkligen inte en vinnande combo må jag säga.

Men men ikväll är det spelkväll som gäller :) Blir väl nog trevligt, har inte riktigt bestämt mig om jag ens vill, so let's shut down the brain for the day.

Have a nice brain dead evening my dear darlings :)

Best regards
A



1 kommentar:

  1. uuuh, den där svarta btssb var nice :) Vad heter den ? Kunde hitta den på deras hemsida.. : |

    SvaraRadera