lördag 28 november 2009

This is Agent White calling earth, do you copy?


Idag ska jag och Katja se New Moon. Det ska bli ganska skoj och se den, har inte speciellt höga förväntningar, så då brukar det hela gå bättre.
Ska ha min bonnet idag tänkte jag, så får väl se om jag kan ta någon bra bild. I övrigt känner jag att jag inte är riktigt hundra på vad jag ska ha till, mest för att jag faktiskt känner att jag inte har några fina svarta strumpbyxor och ha till =/ Måste skaffa det, kanske hinner göra det idag till och med ^__^. Hade velat peta in några äpplen eller något också i håret, men har inget sånt skoj hemma, så får väl se till och försöka få tag på det också. Nu menar jag givetvis små plastäpplen. Fick precis ett väldigt sug och gå och rota bland julsakerna x'D
Ska nog faktiskt ta och göra det nu! Sen ska jag försöka ta mig ut och springa även om det är smärre omöjligt för mig på dagen.

I övrigt så känner jag att just nu vill jag bara sätta på mig en tunn chiffong klänning och en massa koftor, Jag känner att jag vill testa en variant av Mori. Men det känns som att det kanske får vänta tills jag flyttar.

Hade ett jobbigt samtal igår, känner mig så opepp på allt, och jag känner att jag förlorar mig själv i andras bilder av mig. Varför är det så sjukt svårt att vara mänsklig?

Positivt. Jag skrev något för första gången på länge. Jag är trött på att ha syrebrist, min hjärna tar för stor skada.

Stay clean, keep your style and try to be human everyday.


A

1 kommentar:

  1. morigirl är fantastiskt, jag lutar mer och mer dit estetiskt och inspirationsmässigt när lolita känns för plastigt och utan finess.

    Och chiffong, finns det någonting vackrare än chiffong?

    SvaraRadera